0374.600.601

CONSULTANȚĂ
PERSOANE
JURIDICE

Linie de credit si finanțare pentru activitatea curentă  este un instrument de creditare destinat exclusiv IMM-urilor și corporațiilor. Reprezintă posibilitatea finanțării activității curente a companiei, acoperirea nevoii de finanțare permanentă a capitalului de lucru, etc.
Suma acordată de bancă reprezintă un anumit procent din cifra de afaceri a companiei, existând posibilitatea solicitării de garanții suplimentare în funcție de valoarea solicitată.

Credit pentru Investiții este destinat exclusiv IMM-urilor și corporațiilor și reprezintă posibilitatea de a achiziționa imobile în vederea dezvoltării și extinderii societății.
Suma maximă acordată este în funcție de profilul societății și de valoarea imobilului ce urmează a fi achiziționat prin acest tip de credit.
Banii au o destinație exactă și sunt utilizați de către societate doar în scopul achiziționării imobilului dorit.

Credit Rapid​  este destinat pentru finanțarea capitalului de lucru fără garanții imobiliare și aprobare rapidă.

LEASING​ 
Leasing imobiliar reprezintă dreptul de folosință a solicitantului asupra unui imobil al cărui proprietar este societatea finanțatoare. Transferul proprietății de la societatea finanțatoare la persoana cu care s-a încheiat contractul de leasing se face numai după plata valorii reziduale.
Solicitantul leasingului se obligă a plati rata lunară, iar finanțatorul se obliga că la sfârșitul perioadei de leasing să respecte dreptul de opțiune al clientului de a intra în posesia imobilului, de a prelungi contractul de leasing fară a schimba natura leasing-ului, ori de a înceta raporturile contractuale. 
Leasing auto reprezintă dreptul de folosință a solicitantului asupra unui autoturism al cărui proprietar este societatea finanțatoare.

Solicitantul leasingului se obligă a plăti rata lunară, iar finanțatorul se obligă că la sfârșitul perioadei de leasing să respecte dreptul de opțiune al clientului de a intra în posesia bunului, de a prelungi contractul de leasing fară a schimba natura leasing-ului, ori de a înceta raporturile contractuale. 
Principalele avantaje sunt reprezentate de valoarea reziduala, serviciile suplimentare și buy-back-ul.

Hai să discutăm!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.